Inschrijving voltooien

Wanneer je aanmelding als deelnemer is goedgekeurd door de ballotagecommissie, sturen we je het contract op. Dit contract stuur je ondertekend retour als bijlage in een mail. Daaraan voeg je je (beeld)materiaal voor publicatie toe. Tip: Je kunt de publicatiebestanden via WEtransfer naar jezelf sturen en de link met (beeld)materiaal in de mail met het contract naar info@designday.nl en artdirector@designday.nl sturen. Dit samen met de betaling maakt je inschrijving compleet. De factuur ontvang je na ontvangst van het getekende contract.

Materiaal voor publicatie

We vragen je om meteen je materiaal voor publicaties toe te sturen bij de voltooiing van je inschrijving, omdat we je zo beter in de spotlight kunnen zetten en reclame kunnen maken.

Uit de beelden die je stuurt, maken wij een selectie voor de verschillende publicatiedoeleinden. We mogen jouw beelden bewerken voor publicatie.

Beeldmateriaal
_ 3 High Res productfoto’s
_ 1 High Res foto waarin jij aan het werk bent

Houd bij de aanlevering van je beeldmateriaal rekening met:
_ minimaal 95x95mm/300dpi
_ geen samengestelde beelden!
_ geen afloop van bv. schouderbanden, tafelpoten, ed. we willen een volledig product
_ product mag vrijgezet zijn (hoeft niet)

Tekst
_ (bedrijfs)naam
_ naam ontwerper(s)
_ discipline
_ url
_ links naar jouw verschillende social media
_ woonplaats

_ Omschrijf wat jouw ontwerpen uniek maakt/wat is jouw visie? (max 80 woorden)
_ Welke (nieuwe) ontwerpen ga je laten zien? (max 80 woorden)

Twijfel je aan het beeldmateriaal? Mail/bel gerust met Andrea, zij bepaalt welk beeld geschikt is voor de gids. (Zij kan je eventueel tips geven).
t. 06 25154013
artdirector@designday.nl

><

Presentatieplan stand

Bij inschrijving ben je akkoord gegaan met het inleveren van een presentatieplan. Dit plan stuur je uiterlijk 20 april 2018 naar info@designday.nl. Wij dienen je plan namelijk goed te keuren. Wanneer je adviezen van ons krijgt, verzoeken we je dan ook je plan aan te passen en het nogmaals naar ons te sturen. We geven adviezen op basis van technische, veiligheids- en esthetische gronden.

Richtlijnen standbouw:

_ Het is niet toegestaan om wandjes op te richten hoger dan 1.50m (zichtlijnen intact laten).
_ (Grote) reclame-uitingen, zoals borden, banners en rolborden zijn niet toegestaan. De organisatie verzorgt een uniforme singing van de deelnemers.
_ Stroomkabels moeten zoveel mogelijk worden weggewerkt en anders worden vastgetaped aan de vloer.
_ De standplaats voor deelnemers is kaal. De deelnemer dient zelf zijn stand vorm te geven, op te bouwen & aan te kleden. Er zijn geen tafels of displays beschikbaar. Ook materialen zoals verlengsnoeren, stekkerdozen & gereedschappen worden niet door de organisatie verstrekt.
_ De kaders van je stand worden op de vloer met witte tape aangegeven.

Alle tape, stickers, plakletters op muren en vloer moeten ná het event weer worden verwijderd.

><

Declaratie voor ontwerpers

Middels dit formulier kan je bij Stichting Platvorm, organisator van Designday, pinbetalingen declareren die een bezoeker bij ons heeft gedaan voor de betaling van een van jouw ontwerpen.

><

opbouwen/afbreken

Opbouw voor deelnemers vindt plaats op:
Woensdag 23/5 van 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 24/5 van 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 25/5 van 10.00 – 14.00 uur

Vrijdag om 14.00 uur zullen wij een ronde over de vloer lopen ter controle. Alles moet dan zijn opgebouwd.

Vanaf 17.00 uur dienen enkel deelnemers en andere couverthouders nog op de locatie aanwezig te zijn

Afbouw vanaf:
Zondag 27/5 vanaf 18.00 – 21.00, auto’s mogen pas binnen vanaf 18.30 uur.
Maandag 28/5 van 10.00 – 17.00 uur
Dinsdag 29/5 van 10.00 – 14.00 uur

Na het lossen kun je auto’s & bussen achter het gebouw parkeren. Zorg dat je vervoer van een naamtag voorziet. De organisatie verstrekt deze bij binnenkomst.

><

Praktische informatie

De stand dient gedurende het gehele evenement bemand te zijn.

De organisatie zorgt voor een over-all inrichting van de beursvloer met behulp van IBC’s, (International Bulc Containers) als grote verlichte units. Deze vormen, samen met de verlichting van de ruimte zelf, de basisverlichting. Eventuele extra verlichting dient de deelnemer zelf regelen.

Je kunt als deelnemer extra couverts voor het openingsdiner ook achteraf nog bestellen voor partners en stagiaires via info@designday.nl voor €45,00 per stuk ex BTW.

De organisatie streeft ernaar tijdens het evenement zo min mogelijk afval te produceren en doet dan ook nadrukkelijk een beroep op alle deelnemers om mee te werken aan afvalscheiding op de vloer. Voor de fracties papier, glas en plastic zijn aparte containers beschikbaar.

><