Design uitstapjes

We beginnen met een bezoek aan Dutch Design Week in Eindhoven.

Het evenement vindt zijn oorsprong in de afstudeerexpositie de ‘Graduation Show’ van de Design Academy Eindhoven, en heeft vanaf de eerste editie in 2002 een enorme groei doorgemaakt. Vorig jaar trok dit negendaags evenement 355.000 bezoekers uit alle windstreken.

De hele stad is negen dagen lang doordrenkt van design, en met meer dan 450 deelnemende locaties zijn de Design Rides geen overbodige luxe. Zij pendelen tijdens de openingstijden gratis tussen de locaties. In onze planning komt ie eigenlijk net wat te vroeg, maar we gaan er toch heen.

We hebben een bus gereserveerd voor maximaal 50 personen. Die rijdt op zaterdag 26 oktober, het tweede en laatste weekend van de DDW, naar Eindhoven. Ginds hoeven we niet in de rij voor de kassa te staan: onze polsbandjes liggen al voor ons klaar. Zo’n polsbandje is een passe partout voor alle DDW locaties.

><

De details

We vertrekken zaterdag 26 oktober 2019 om 9.30 vanaf de Maasboulevard ter hoogte van de Hoge Brug/Botelboot. In de bus delen we alvast het programma en de plattegrond uit. We komen ca 10.40 aan in Eindhoven op Strijp S, het hart van de DDW. Bij aankomst krijgt iedereen zijn polsbandje.

In Eindhoven kan iedereen zijn eigen weg gaan. De meeste locaties gaan pas om 11.00 open.

Stipt 18.00 vertrekt de bus weer naar Maastricht. Onderweg is er een glas wijn en een hapje. We arriveren om ca 19.10 op de Maasboulevard.

Vlakbij, in een van de eettentjes op het OLV plein, gaan we aansluitend wat eten. Op het inschrijfformulier kunt je aangeven of je voor een vlees, vis, of vega menu kiest. Twee drankjes zijn inbegrepen bij het arrangement. Niet mee-eten is natuurlijk ook een optie.

><

De prijzen

Inschrijven voor deze reis kan via dit inschrijfformulier. Vooraf betalen is een vereiste. Vertrekgarantie bij 25 deelnemers. Alle prijzen zijn inclusief btw.

><

Busreis + passe-partout DDW + diner in Maastricht: € 100,- ‘Snellevogel-actie’ geboekt én betaald vóór 10 oktober:
€ 92,50.

><

Busreis + passepartout DDW: € 75,-
‘Snellevogel-actie’ geboekt én betaald vóór 10 oktober:
€ 67,50.

><

Gelieve het bijbehorende bedrag vóór vertrek over te maken naar:
Stichting Platvorm
IBAN: NL72INGB 0007 3140 76
BIC: INGBNL2A