AANMELDEN VOOR ONZE PERSBERICHTEN

Ben je van de pers en wil je onze persberichten via e-mail ontvangen? Meld je dan hier aan. Jouw emailadres wordt dan toegevoegd aan onze perslijst.

><

meer informatie

Je kunt altijd contact opnemen met ons voor meer informatie:
pers@designday.nl

><

BEELDMATERIAAL

Ook beelden vertellen verhalen. We hebben een uitgebreide bibliotheek met zowel sfeerbeelden van alle voorgaande edities van Designday als hoogwaardige productfoto’s van deelnemers (in hoge resolutie beschikbaar). In onderstaand zip-bestand hebben we een selectie gemaakt van sfeerbeelden en het logo van Designday.

logo designday (zip)
designday_13_press (zip)
beeld persbericht mei18 (zip)

Bij publicatie van alle beeldmateriaal moet altijd de naam van het evenement, fotograaf en/of designer worden vermeld: Foto: Designday © fotograaf e/o designer. Copyright, oftewel het recht van de maker, is een groot goed dat Designday in ere houdt.

Voor meer beeld kunt u contact opnemen met Andrea Bertus, artdirector@designday.nl.

><

PERS preview

Voor de openingsavond van Designday van start gaat, krijgt de pers al een preview van het event. Spreek met ontwerpers in opbouw en wordt verrast door ons programma rond het thema ‘Beauty of Waste’.

Meld je aan voor deze exclusieve preview via pers@designday.nl

><

openingsdiner

Voor mensen van de pers en bloggers hebben we voor het openingsdiner een beperkt aantal plaatsen gereserveerd. Wil je dit bijzondere programma onderdeel bijwonen? Neem dan contact via pers@designday.nl

><