PROGRAMMA

Het programma van Designday op 25-27 mei 2018 is volop in ontwikkeling

><

OPENINGSDINER

Een vast element van Designday is het openingsdiner. Het openingsdiner is een goed verzorgd driegangendiner op de openingsavond van het evenement, waarbij designers, journalisten, sponsoren en de leden van het Comité der Dwarsverbanden aanschuiven. Dit diner is een netwerkgelegenheid bij uitstek. Steeds meer ondernemers en designliefhebbers weten de weg naar onze tafel te vinden. Stuur een mail naar backoffice@designday.nl om te reserveren voor het diner.

1koloms__0003_diner

Voor mensen van de pers en bloggers hebben we voor het openingsdiner een beperkt aantal couverts gereserveerd. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, mail dan naar pers@designday.nl. Wij laten u dan snel weten of er nog couverts beschikbaar zijn.

><

LEZINGEN

Als vast onderdeel zijn er de lezingen. Voor zowel zaterdag als zondag staan lezingen door internationaal gerenommeerde sprekers uit de designwereld op het programma. Luister naar de verhalen van morgen.

><

trendtours

veiling‘DESIGNERS FOR DESIGN’ VEILING

Eén van de vaste elementen van Designday is de veiling, de zogenaamde ‘Designers for Design veiling’. Deze veiling gaat op de zondag om 14.00 uur van start. Voor deze veiling doneren deelnemende designers een stuk van eigen hand. De opbrengst van de veiling vloeit in de kas van stichting Platvorm, de organisatie achter Designday. De ontwerpers dragen op deze manier hun steentje bij om van Designday een succes te maken. De designer bepaalt zelf het startbod, beginnend vanaf één euro. Veilingmeester, kunstenaar en performer Limmy Scheres probeert vervolgens de biedingen zo hoog mogelijk op te drijven.

De transacties worden ter plekke afgehandeld; er is een pinautomaat aanwezig voor het afrekenen van de veilingstukken. De nieuwe eigenaren nemen hun aankopen meteen mee naar huis.

vorm_hamer

><